Nu mai e un secret ca in ziua de azi este mai mult decat necesara cunoasterea unei limbi straine, este acel plus care poate face diferenta la angajare, este asul din maneca atunci cand exista dorinta de a lucra intr-o multinationala, este cartea de vizita atunci cand se urmareste un job in afara tarii, este “must have”.

In cele mai multe firme se foloseste limba engleza, mai ales atunci cand acestea au colaborari internationale. Pentru ca exista particularitati, termeni tehnici si limbaj specializat este de bun augur ca acestea sa fie cunoscute spre a usura schimbul de informatii. Cu toate acestea, se poate intampla ca un specialist de care este nevoie sa nu cunoasca limbi straine sau sa aiba deficiente in folosirea acestora. Aici intervenim noi, Educational. Asa ne-a venit ideea de a organiza (la cerere) cursuri de limba engleza pentru companii. Cand investesti in angajati, investesti in compania ta, investesti intr-un proces care iti va aduce beneficii pe termen lung. Ne-am propus sa facem acest lucru intr-o ambianta placuta, interactiva, conceputa special pentru adulti.

Tinem la faptul ca ne adresam firmelor/companiilor cu nevoi unice si adaptam materialul la necesitatile si nivelul de cunoastere al cursantilor (ii testam inainte). Folosim metode interactive care sa nu plictiseasca invatarea, folosim suporturi audio-video, ne axam pe conversatii libere care sa faciliteze deprinderea usoara a limbii straine.

Exista si posibilitatea ca nivelul de limba straina trecut in CV sa nu reflecte tocmai realitatea sau termenii tehnici necesari sa nu fie in vocabularul angajatului sau nivelul cerut sa fie unul superior pe parcurs. Pentru oricare dintre motivele care ar necesita cursuri de limba engleza pentru companii vom veni sa facem o evaluare si vom propune solutii personalizate. Suntem convinsi ca beneficiarii cursurilor vor primi cu bratele deschise acest “abgrade”, vor primi si diploma care sa reflecte nivelul de cunoastere al limbii straine. “Specializarea” la locul de munca ar putea fi un plus pentru a atrage angajati pretiosi care considera ca nu detin suficiente competente lingvistice straine. Nu ii pierde dintr-un motiv atat de neinsemnat, nu ii ceda concurentei!

Indiferent de motive, indiferent de nivel, indiferent de specialitate, suntem pregatiti tehnic sa aducem la nivelul dorit de tine cunostintele de limba straina ale angajatilor tai.

Ai nevoie ca personalul tau sa vorbeasca limba engleza? Ai nevoie ca angajatii tai sa scrie corect in limba engleza? Ai nevoie ca oamenii dintr-un departament sa foloseasca limba engleza ca si cum ar fi limba lor nativa? Daca ai raspuns cu da la cel putin o intrebare este momentul sa ne contactezi. Paseaza catre noi aceasta sarcina, au facut-o multi si nu am avut plangeri, poti arunca o privire la noi in portofoliu in acest sens (probabil vei gasi multi colaboratori care ne-au trecut pragul si pot da un feedback).